Na huwelijk in 'Familie': Belinda Voorspoels kondigt heuglijk liefdesnieuws aan TV en Radio
TV en Radio

Na huwelijk in 'Familie': Belinda Voorspoels kondigt heuglijk liefdesnieuws aan

Na huwelijk in 'Familie': Belinda Voorspoels kondigt heuglijk liefdesnieuws aan

Liefde hangt in de lucht in ‘Familie’. Vrijdag stappen Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels) eindelijk in het huwelijksbootje. Maar hoe zit het in het echte leven? Het tv-koppel doet hun liefdesleven uit de doeken in Dag Allemaal.

Roel Vanderstukken is intussen al bijna dertien jaar getrouwd met Anne-Sophie. Samen hebben ze twee zonen: Toots (12) en Ramses (7). “En we zijn nog heel gelukkig samen”, vertelt de ‘Familie’-acteur in Dag Allemaal. Trouwen was voor Roel nooit een must. “Het huwelijkssysteem klopte in mijn hoofd niet met mijn visie op het leven, maar weet je wat zo mooi is? Op een gegeven moment voelde ik: ik ga dat toch doen. Van de ene seconde op de andere veranderde dat. Dat wil toch iets zeggen”, denkt hij erover.

Belinda daarentegen ging lange tijd als happy single door het leven. Maar ook daar is nu verandering in gekomen. “Euhm... ik wil daar niet dieper op ingaan, maar laten we zeggen dat mijn hartje sneller klopt voor iemand”, zegt ze met een brede glimlach op haar gezicht. Fijn nieuws, dus.

Al zullen de huwelijksklokken daar nog niet meteen luiden. Hoe geweldig ze het ook vond om haar trouwdag met Roel op te nemen. “Om nu te zeggen dat ik al in ’t echt zou willen trouwen… Nee. Dat is geen must voor mij”, besluit Belinda. Maar we wensen de tortelduifjes wel alle geluk toe!

Populair

Laatste nieuws