Jef uit 'Boer zkt Vrouw' niet mals voor Dina Tersago: "Toen ging ze echt te ver" TV en Radio
TV en Radio

Jef uit 'Boer zkt Vrouw' niet mals voor Dina Tersago: "Toen ging ze echt te ver"

Jef uit 'Boer zkt Vrouw' niet mals voor Dina Tersago: "Toen ging ze echt te ver"

In dit vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ gaat onder andere melkveehouder Jef op zoek naar de ware liefde. En Dina Tersago helpt hem daar een handje bij. Toch is de 33-jarige boer niet helemaal opgezet met wat de presentatrice gedaan heeft.

Jef blijft intussen nog met drie vrouwen over op de boerderij. Lieze, Benthe en Kim doen hun uiterste best om het hart van de melkveeboer te veroveren. Hij heeft zijn keuze naar eigen zeggen nog lang niet gemaakt. Het klikt bijzonder goed met alle drie de dames.

Met wie het ook goed lijkt te klikken, is met Dina Tersago. “Het scheelt maar één letter, maar Dina is zeker geen diva”, zegt Jef met de hand op het hart in Dag Allemaal. “Je kan met haar altijd rustig praten.” Niets dan lovende woorden dus. Toch heeft de presentatrice hem één keer ietwat tegen zijn schenen geschopt.

Tijdens de oproepafeverinpg rommelde Dina namelijk in de kasten van zijn slaapkamer, waarna ze zijn condooms en massageolie toonde. Dat vond Jef eerlijk gezegd niet zo fijn van haar. “Op zich is er niets verkeerd mee dat ik die dingen in mijn nachtkastje heb zitten”, denkt hij erover. “Maar ze ging daar toch wat te ver in, vind ik”, besluit de melkveehouder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws