Stiekem meer gebeurd op date met Lieze? Jef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Stiekem meer gebeurd op date met Lieze? Jef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer

Stiekem meer gebeurd op date met Lieze? Jef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer

In ‘Boer zkt Vrouw’ gaat onder anderen boer Jef dit jaar op zoek naar de liefde van zijn leven. Momenteel zijn er nog drie kanshebbers op de boerderij om zijn hart te veroveren: Benthe, Kim en Lieze. Die laatste werd zelfs uitgekozen voor een exclusieve date. Maar is daar iets gebeurd tussen de twee?

Tijdens de oproepafeverinpg vond presentatrice Dina Tersago condooms en massageolie in de kasten van zijn slaapkamer. Maar die zijn nu nog niet van pas gekomen, dat wil Jef benadrukken in Dag Allemaal.

“Het was leuk om een hele dag met Lieze door te brengen”, denkt de melkveehouder erover. “Ze is een stuk stiller dan Benthe en Kim, en door voor haar te kiezen, hoopte ik dat ze wat zou loskomen en we elkaar beter konden leren kennen. Wat ook lukte”, vertelt de boer openhartig. “Ze heeft mij haar hele levensverhaal gedaan. We hebben zelfs samen geslapen.”

“Al is er die nacht niets ‘gebeurd’”, wil Jef toch even onderstrepen. “Ik wil Benthe en Kim ook absoluut nog leren kennen”, besluit hij. “Eigenlijk wilde ik die 24-uurdate niet, maar dat is nu eenmaal het opzet van het programma”, aldus de melkveeboer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws