'De Mol'-presentator Gilles De Coster krijgt plots slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

'De Mol'-presentator Gilles De Coster krijgt plots slecht nieuws te horen

'De Mol'-presentator Gilles De Coster krijgt plots slecht nieuws te horen

Er zijn nog zekerheden in het leven: ‘De Mol’ is nog steeds razend populair. Het programma is al aan zijn elfde seizoen toe. We zijn intussen twee afleveringen ver. Toch stemden de kijkers op zondagavond over het algemeen minder af op Play4.

Het succes van ‘De Mol’ valt niet te ontkennen. Maar het succes van ‘The Masked Singer’ de laatste tijd nog minder. Met meer dan 1,4 miljoen kijkers kende het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ een knallende start, maar Leeuw, Raaf, Champignon en co doen het nog net iets beter en lokken zo’n 1,5 miljoen fans naar het scherm. Zo behoudt ‘The Masked Singer’ zijn plekje aan de top.

Als zelfs een programma als ‘De Mol’ er niet in slaagt om het VTM-programma van de troon te stoten, weten we het ook niet meer. Bovendien had de start van het elfde seizoen geen impact op het succes van ‘Chateau Planckaert’ op Eén. En al helemaal niet op dat van ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM, dat week na week zelfs beter lijkt te scoren.

Hoogstwaarschijnlijk zal ‘De Mol’ volgende week wel op de eerste plaats pronken. De Masked Singers moesten namelijk een weekje uit de spotlights treden om plaats te maken voor de eerste EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels.

Populair

Laatste nieuws