Michelangelo weet wie 'Big Brother' zal winnen: "Ik heb het algoritme door" TV en Radio
TV en Radio

Michelangelo weet wie 'Big Brother' zal winnen: "Ik heb het algoritme door"

Michelangelo weet wie 'Big Brother' zal winnen: "Ik heb het algoritme door"

Twee weken geleden moest MichelangeloBig Brother’ verlaten. Intussen blijven ze nog met zijn vieren over in het huis. Enkele ex-bewoners lieten al blijken dat ze vermoeden dat Jason zaterdag met de eindoverwinning naar huis gaat. Michelangelo denkt er anders over.

Lange tijd was Michelangelo een van de publieksfavorieten. Toch werd de bewoner twee weken geleden naar huis gestemd. Heel wat kijkers en ex-bewoners voorspellen nu dat Jason straks ‘Big Brother’ wint. Maar Michelangelo heeft zijn blik gericht op twee andere kandidaten.

In de podcast ‘We Are Watching You’ spreekt de ex-bewoner vol bewondering over Jolien en haar tactische manier van spelen. Door zich eerst op de achtergrond te houden, kon ze zich volgens hem ontpoppen tot één van de sterkste spelers. “Jolien heeft de leeuwen laten vechten en vanaf de zijlijn toegekeken”, merkt Michelangelo op. “Dat heeft haar in de finale gebracht. Dat is héél slim”, vindt hij. “Zij was hierdoor geen target. Iedereen dacht dat Jolien zou afvallen omdat zij de minst sterke speler is.”

Toch zal Jolien de overwinning niet binnenhalen volgens Michelangelo. Hij zet al zijn geld in op Bart. “Ik denk dat ik het algoritme van het programma door heb”, klinkt het. “Ik denk niet dat er een Nederlander gaat winnen. Ik denk echt dat er een Belg gaat winnen. Van oudere leeftijd. Dan hebben we alleen maar Bart”, moet Michelangelo besluiten. “Ik denk dus dat Bart gaat winnen.” Of hij gelijk krijgt, zien we op zaterdag 1 april tijdens de grote finale.

Populair

Laatste nieuws