Gordon zet Dubai helemaal op stelten: "In aanraking gekomen met de politie" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon zet Dubai helemaal op stelten: "In aanraking gekomen met de politie"

Gordon zet Dubai helemaal op stelten: "In aanraking gekomen met de politie"

Gordon heeft zopas verteld dat hij niet meer lang in Dubai zou willen blijven wonen. Een Nederlands juicekanaal meldt nu dat hij het er bond heeft gemaakt en daardoor misschien wel eens zou willen verhuizen.

Gordon, die zopas zijn verloving met de Australische Gavin aankondigde, gaf op Radio 538 toe dat hij het wel gezien heeft in Dubai. De Nederlandse presentator verblijft al een tijdje in de grootstad, maar hij zal er niet lang meer gaan samenwonen met zijn verloofde. “Ik denk niet dat we daar gaan blijven”, aldus Gordon.

“Ik bedoel, ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is wel erg leeg hoor”, legde hij uit. “Het is heel erg op geld gericht en het is echt een stad zonder hart”, zei Gordon. Hij zou met Gavin graag verhuizen naar Europa of naar het Australische Melbourne.

Net nadat de Nederlander dit vertelde op de radio, kreeg juicechannel nog opmerkelijk nieuws te horen. “Een bron van ons die in Dubai woont vertelt ons zojuist dat Gordon in aanraking is geweest met de politie in Dubai”, staat er lezen op Instagram. “Hij heeft volgens deze bron ruzie gemaakt met lokale bewoners en deze uitgescholden. Dat is iets wat je niet moet doen zegt de bron”, schrijft juicechannel.

Gordon zet Dubai helemaal op stelten: "In aanraking gekomen met de politie"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws