Ann Van den Broeck openhartig over herstel van borstkanker: "Heb een terugval" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck openhartig over herstel van borstkanker: "Heb een terugval"

Ann Van den Broeck openhartig over herstel van borstkanker: "Heb een terugval"

Ann Van den Broeck ging de laatste maanden door een helse periode nadat ze de harde diagnose van borstkanker kreeg. Eerst chemo, daarna een operatie en dan nog bestralingen. Nu geeft de musicalactrice opnieuw een update over haar gezondheid.

Ann Van den Broeck herstelt volop van borstkanker. Ze heeft een paar heel zware maanden achter de rug, maar nu is ze terug aan de betere hand. “Al bij al mag ik echt zeggen dat het goed gaat”, vertelt ze aan Humo. Toch is ze nog niet de oude Ann. “Op dit moment heb ik even een terugval: ik ben snel moe”, geeft ze eerlijk toe.

Wat juist de oorzaak is van die vermoeidheid is niet echt duidelijk. “Misschien is dat het gevolg van de hormoontherapie die ik momenteel volg”, zegt Ann. “Maar het kan net zo goed de mentale weerslag van de voorbije maanden zijn”, klinkt het. Verder laat ze ook nog weten hoe het met de hormoontherapie gaat.

Hoewel ze er wisselende verhalen over heeft gehoord, mag ze niet klagen. “Op die vermoeidheid en wat stramme spieren na”, verduidelijkt ze. “Sowieso zijn de eerste drie maanden het pittigst, daarna zou het moeten beteren”, legt ze uit. “We zullen zien. Ik moet die pillen zeven jaar nemen, dus ik hoop op het beste”, aldus Ann.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws