Op zoek naar nieuwe verdachte? Maksim Stojanac onthult waarom hij Leeuw niet is TV en Radio
TV en Radio

Op zoek naar nieuwe verdachte? Maksim Stojanac onthult waarom hij Leeuw niet is

Op zoek naar nieuwe verdachte? Maksim Stojanac onthult waarom hij Leeuw niet is

Trouwe ‘The Masked Singer’-fans zijn al wekenlang zeker van hun stuk: Maksim Stojanac kruipt wekelijks in het pak van Leeuw. En niet alleen de kijkers, ook het speurdersteam lijkt hem ontmaskerd te hebben. Maar moeten ze nu van hun idee afstappen? Volgens Maksim zelf zit iedereen een gloeiend naast.

Van alle namen die al bij Leeuw genoemd werden, kwam die van Maksim Stojanac het vaakst voor. En lijkt die ook het meest waarschijnlijk. “Ja, heel veel mensen zeggen dat”, klinkt de ‘#LikeMe’-ster stomverbaasd in HLN Showbits. De hoofdverdachte van tv-kijkend Vlaanderen wordt dan ook enorm veel aangesproken over zijn mogelijke deelname.

“Al mijn vrienden bellen mij: ‘Maksim, als jij dat bent, maak ik je kapot’”, lacht de zanger. Maar hij kan hen even snel weer afwimpelen. “Ik zeg altijd: ‘Waarom zou ik ooit in een roze Leeuwenpak zingen? Dat kán ik niet zijn’” vertelt Maksim. “En dat geloven ze.”

Maksim lijkt wel te begrijpen waarom mensen hem met Leeuw associëren. “Ik snap waarom ze vinden dat hij op mij lijkt. Qua zang tenminste. De moves daarentegen… Dat zou ik nooit kunnen”, denkt de zanger en acteur erover. Of hij zou deelnemen aan het programma? Wel als hij ziet wat het ‘#LikeMe’-collega Camille Dhont allemaal heeft opgeleverd. “Dat is misschien wel waar. Daar heb je wel een punt”, denkt hij zichtbaar na. Mogen we Maksim hierdoor uitsluiten of zitten we gewoon met een goede leugenaar?

Populair

Laatste nieuws