Dina Tersago overladen met reacties nadat ze totaal nieuwe look showt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago overladen met reacties nadat ze totaal nieuwe look showt

Dina Tersago overladen met reacties nadat ze totaal nieuwe look showt

Dina Tersago verrast al haar volgers op Instagram met een opvallend kiekje. De presentatrice heeft plots enkele tattoo’s op haar arm staan en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

Binnenkort schittert Dina Tersago samen met Andy Peelman in het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Ze Zeggen Dat’. Daarin onderzoeken ze of courante volkswijsheden en urban legends waar zijn of niet. Wat Dina deze week heeft onderzocht verklapt ze nu zelf op sociale media, want ze deelt een opmerkelijke foto op Instagram.

Zo poseert ze voor de spiegel en wat meteen opvalt is dat ze enkele tattoo’s op haar arm heeft. “Ze zeggen dat vrouwen met tattoo’s scheef bekeken worden. Wat denk jij?”, schrijft ze onder de post. “Ontdek het aanstaande donderdag in de eerste aflevering van een gloednieuwe reeks ‘Ze Zeggen Dat’ om 20u35 op VTM”, aldus Dina.

Hoewel de tattoo’s op de arm van Dina niet echt zijn, vinden haar volgers wel dat ze bij haar passen. “Mooi”, “Je staat er heel goed mee”, “Stoer”, “Cool toch, Dina rock chick”, “Ja wow”, “Love it” “Ze zijn supermooi”, “Coole look” en “Staat u geweldig goed”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws