Pijnlijk: Maxime Meiland overladen met kritiek nadat ze grote mijlpaal viert Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Pijnlijk: Maxime Meiland overladen met kritiek nadat ze grote mijlpaal viert

Pijnlijk: Maxime Meiland overladen met kritiek nadat ze grote mijlpaal viert

Deze donderdag verschijnt eindelijk het nieuwe boek van Maxime Meiland. Op haar Instagrampagina laat ze nu zien dat ze voor het eerst haar eigen boek in handen heeft, maar al snel krijgt ze weer heel wat kritiek te verduren.

In ‘Maxime - misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! gaat Maxime Meiland dieper in over haar moeilijke jeugd. Zo vertelt ze onder andere meer over het seksueel misbruik waarmee ze te maken had. In de drukkerij rollen de exemplaren van het boek van de band en dat laat ze maar al te graag zien op Instagram. “Trots. Vandaag was de dag dat ik mijn eigen boek voor het eerst in handen had! Wat voelt dit als een enorme mijlpaal”, schrijft ze.

Helaas reageert niet iedereen even positief op de post van Maxime. Zo staan er veel nare opmerkingen te lezen in de comments. “Weer geld nodig?”, “Jou is het alleen om het geld te doen”, “Dat zal veel inhoud hebben”, “Strontboek”, “Het idee dat je een uitgeverij zo gek hebt gekregen verdient respect”, “Geldwolf” en “Kan je dat huis van aflossen”, klinkt het onder meer.

Fans van Maxime nemen het dan weer op voor haar en zij uiten meteen hun ongenoegen. “Waarom die lelijke opmerkingen? Dan koop je het boek niet, maar toon een beetje respect”, “Wat een nare opmerkingen weer. Op deze manier is sociale media misselijk makend”, “Schijt hebben aan die jaloerse negatievelingen” en “Negeer die stomme opmerkingen, zijn allemaal jaloers”, reageren ze.

Populair

Laatste nieuws