"Oh my God": Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben heuglijk nieuws samen TV en Radio
TV en Radio

"Oh my God": Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben heuglijk nieuws samen

"Oh my God": Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben heuglijk nieuws samen

Niels Destadsbader en Siska Schoeters zijn de beste vrienden, zoveel is duidelijk. Ook professioneel klinkt het enorm. Ze vormen een van de leukste presentatieduo’s van het land. Opnieuw slaan de VRT-gezichten nu de handen in elkaar.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het officieel: ‘Zomerhit’ is helemaal terug. Net zoals vorig jaar steken Siska Schoeters en Niels Destadsbader - en niet Aster Nzeyimana zoals in 'The greatest dancer of Vlaanderen' - opnieuw de koppen bij elkaar om de show aan elkaar te praten.

Van maandag 10 juli tot en met zaterdag 19 augustus doen twintig artiesten een gooi naar de felbegeerde ‘Zomerhit 2023-tofee. Deze keer stranden Niels en Siska in Blankenberge. De opnames vinden plaats tussen 12 juli en 19 augustus en jij kan erbij zijn. Welke artiesten allemaal aan de kust zullen aanspoelen, zijn uiteraard nog niet bekend. Maar het publiek is alvast laaiend enthousiast.

“Yes yes yes”, “Oh my God, Ik zal er zijn”, “Joepie, feest!” en “Kijk er al naar uit”, reageren enkele fans op Instagram. Zij zullen ongetwijfeld van de partij zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws