Veerle uit 'Blind Getrouwd' maakt hartverscheurend nieuws bekend: "Veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Veerle uit 'Blind Getrouwd' maakt hartverscheurend nieuws bekend: "Veel sterkte"

Veerle uit 'Blind Getrouwd' maakt hartverscheurend nieuws bekend: "Veel sterkte"

Twee jaar geleden sloeg het noodlot toe bij Veerle Van den Eynde en Nick Wijn. Het koppel verloor toen hun tweede kindje en op Instagram deelt de mama nu een aangrijpende boodschap.

Veerle Van den Eynde hebben we leren kennen in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Nick Wijn en ze zijn nog steeds samen. Zo'n twee jaar na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur mochten ze hun eerste kindje Liv verwelkomen. In april 2021 verloren ze helaas hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Elle. Vorig jaar mochten ze dan weer hun dochtertje Noé in de armen sluiten.

Het verlies van hun tweede kindje Elle, die overleed na 19 weken zwangerschap, was een harde klap voor het koppel. Op Instagram plaatst de mama nu een pakkend bericht. “Vandaag twee jaar geleden zagen we jou voor het eerst, maar ook voor het laatst”, schrijft ze. “We missen jou hier bij ons, lieve kleine Elle”, aldus Veerle. “Voor altijd in ons hart”, “Onze tweede dochter” en “Jij hoort bij ons”, voegt ze er nog aan toe.

In de comments laten haar volgers allemaal liever berichtjes achter. “Extra veel sterkte vandaag, want het is elke dag een gemis”, “Dikke knuffel”, “Voor altijd en overal Elle”, “Ze is er altijd bij”, “Dikke steunknuffels van mij voor jullie tweetjes”, “Mooi”, “Een meisje dat meegaat op je schouder, elke dag. Zo zie ik dat”, “Voor altijd jullie tweede meisje” en “Elle is altijd bij jullie”, reageren zij onder meer.

Populair

Laatste nieuws