Nina Derwael in zak en as: "Ik heb wat spijtig nieuws voor jullie" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nina Derwael in zak en as: "Ik heb wat spijtig nieuws voor jullie"

Nina Derwael in zak en as: "Ik heb wat spijtig nieuws voor jullie"

Het gaat Nina Derwael voor de wind. De olympisch kampioene heeft carrière om u tegen te zeggen, maar ook op privévlak gaat het goed. Zo vond de turnster onlangs nog opnieuw de liefde. Helaas heeft ze nu erg slecht nieuws te melden. En vooral de timing komt heel slecht uit.

“Ik heb wat spijtig nieuws voor jullie”, steekt Nina Derwael van wal op Instagram. Een goede week geleden liep de turnster helaas een blessure op tijdens haar training. En dat heeft ernstige gevolgen. “Ik mag mijn schouder nu niet belasten en moet het EK dus helaas aan mij laten voorbijgaan”, schrijft ze diep bedroefd.

“Een blessure is altijd een tegenvaller en komt ook nooit op een goed moment”, bedenkt Nina zich. Zeker nu niet. “Het is erg jammer, want het goede gevoel was net terug. Ik had de wedstrijd in Stuttgart laten schieten om goed voort te werken, maar helaas…” De turnster focust zich nu volledig op haar revalidatie. “Met het oog op de hoofddoelen: het WK in Antwerpen dit najaar en de Olympische Spelen van Parijs. Geen zorgen, jullie zijn nog niet van mij af”, laat ze haar hoofd niet hangen.

Nina’s volgers zijn er als de bliksem bij om haar een hart onder de riem te steken. “Spoedig herstel”, “Veel beterschap, zo’n wedstrijd is niet hetzelfde zonder jou”, “Jij weet wat het beste is voor jou, beterschap!”, “Je bent een vechter en komt alleen maar sterker terug” en “Wij kijken alvast uit naar het WK en de Olympische Spelen”, moedigen ze haar aan.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws