Pommelien Thijs geeft fans waar ze al zo lang op wachtten: "Ik ben zó blij nu" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs geeft fans waar ze al zo lang op wachtten: "Ik ben zó blij nu"

Pommelien Thijs geeft fans waar ze al zo lang op wachtten: "Ik ben zó blij nu"

Pommelien Thijs heeft de afgelopen tijd duidelijk niet stilgezeten. Vandaag komt haar gloednieuwe single ‘Hypothetisch’ uit en morgenavond geeft ze als ambassadrice een concert op de JEZ-boot. Maar er is meer. De 21-jarige zangeres mag eindelijk goed nieuws met haar fans delen.

Trouwe fans van Pommelien Thijs zien hun droom eindelijk uitkomen. Op vrijdag 23 juni brengt de zangeres haar langverwachte debuutalbum ‘Per Ongeluk’ uit. Dat maakte ze zelf bekend op Instagram. Daar liet ze meteen ook de cover art van de plaat zien. “Ik vond het héél spannend om dit aan te kondigen, want ik ben hier al een hele tijd mee bezig”, klinkt het bij Pommelien in Het Laatste Nieuws. “Maar de respons is zo positief.”

“Wauw”, “OMG, eindelijk”, “Je beseft niet hoe blij ik ben” en “Dit wordt zooo goed”: fans en collega’s als Tom Dice, Laura Tesoro, K3 en Suzan en Freek zijn duidelijk klaar voor ‘Per Ongeluk’. Over de nummers houdt Pommelien de lippen stijf op elkaar, over de titel wil ze wel een woordje uiteg geven. “Ik heb lange tijd niet durven toegeven dat ik volledig voor muziek wilde gaan”, legt de zangeres uit. “Maar alles wat ik in mijn leven gedaan heb, leidde ‘per ongeluk’ naar dit punt. Toen ik een albumtitel zocht, was de keuze snel gemaakt.”

Van een boerenjaar gesproken: hit na hit, MIA na MIA, optreden na optreden en nu haar debuutplaat. Dat haar carrière hoge vlucht genomen heeft, beseft Pommelien maar al te goed. “Maar er zit geen vastomlijnd toekomstplan achter”, klinkt het. ‘Per Ongeluk’ dus. “Het voelde nu juist aan. That’s it. Ik ben niet het soort persoon dat over zo’n dingen nadenkt, of zichzelf een ongezonde druk oplegt”, aldus de ‘#LikeMe’-ster. “Ik laat de dingen op me afkomen, en probeer maximaal te genieten.”

Populair

Laatste nieuws