Verrassende nieuwe verdachte voor Hippo: "Ik zeg geen ja, ik zeg geen nee" TV en Radio
TV en Radio

Verrassende nieuwe verdachte voor Hippo: "Ik zeg geen ja, ik zeg geen nee"

Verrassende nieuwe verdachte voor Hippo: "Ik zeg geen ja, ik zeg geen nee"

Fans van ‘The Masked Singer’ kunnen opgelucht ademhalen. Geen voetbal morgen, dus Hippo, Raaf, Foxy Lady en co nemen weer hun plekje in op het podium. Maar zorgt een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ ook voor nieuwe verdachten?

Als er over één pak nog het meeste twijfel lijkt te bestaan onder de kijkers thuis, dan is het wel Hippo. Tussen de hoofdverdachten staan onder anderen Ian Thomas, Jan Kooijman, Johannes Genard van School is Cool en Thibault Christiaensen. Maar plots duikt ook de naam van James Cooke weer vaker op. Terecht of niet?

Het Laatste Nieuws besloot hem aan de tand te voelen. “Je zou denken: dat rokje, dat is iets voor James”, lacht de presentator en tv-maker in HLN Showbits. “Maar ik denk dat het heel fout zou zijn om die televisiemakers, die bloed, zweet en tranen hebben gelaten om er zo’n prachtig programma van te maken, nu een stok in de wielen te steken en de hele geheimhouding daarrond te verbreken”, klinkt het bij James.

“Dus ik doe dat lekker niet”, besluit hij lachend. “Ben ik het of ben ik het niet? Ik zeg geen ja. Ik zeg geen neen. Laat het programma maar leven en laat de mensen maar gokken. Dat is hoe het moet zijn”, bedenkt de presentator zich. Mogen we James weer op ons lijstje zetten? Hopelijk schept de aflevering van morgen meer duidelijkheid.

Populair

Laatste nieuws