Zijn Chiara en Michelangelo uit Big Brother een koppel? "Samen op hotel gespot" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zijn Chiara en Michelangelo uit Big Brother een koppel? "Samen op hotel gespot"

Zijn Chiara en Michelangelo uit Big Brother een koppel? "Samen op hotel gespot"

In het ‘Big Brother’-huis werd erop losgeflirt tussen Chiara en Michelangelo. Intussen zijn ze allebei al even terug in de echte wereld. Bijna meteen na hun exit zochten de twee elkaar op. Onlangs waren de twee zelfs samen op hotel. Is de vonk dan toch overgeslagen?

Dat Chiara en Michelangelo het wel erg goed met elkaar konden vinden in ‘Big Brother’, staken ze niet onder stoelen of banken. "Of dat nog zal leiden tot een relatie? Time will tell", zei Michelangelo na zijn exit in Het Belang van Limburg. "We zijn in het huis heel erg naar elkaar toegegroeid. Ik ben heel blij dat zij er was en dat ik met alles bij haar terechtkon." Maar ook buiten het huis zochten ze elkaar al regelmatig op.

Deze week nog waren de twee samen op hotel. Daar maakte Chiara zelfs een video van op TikTok. De ex-bewoonster filmt vanuit het hotelbed met de tekst 'Heeft iemand een Italiaanse snack besteld?', waarop we Michelangelo de kamer zien binnenwandelen. Later bleek dat ze daar samen de nacht doorbrachten voordat ze even terug in het ‘Big Brother’-huis mochten om hun voormalige medebewoners te verrassen.

Toch is dat genoeg om de relatiegeruchten weer hoog te doen oplaaien. In de reacties onder het TikTok-filmpje moet iedereen hetzelfde kwijt. “Zijn jullie een stelletje?”, “Zijn jullie samen?”, “Zo schattig jullie” en “Jullie moeten echt samen zijn, dit is te cute”, pikken we er onder andere uit. Wordt wellicht nog vervolgd.

@chiarasiddu

Pls, who ordered this snaxk? Its waiting in my room, pick him up asap 🤪

♬ origineel geluid - Chiara Siddu

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws