"Moet in mijn arm knijpen": Astrid en Bram Coppens kondigen prachtig nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Moet in mijn arm knijpen": Astrid en Bram Coppens kondigen prachtig nieuws aan

"Moet in mijn arm knijpen": Astrid en Bram Coppens kondigen prachtig nieuws aan

Vijf maanden geleden mochten Astrid Coppens en haar man Bram nog hun tweede dochtertje, Joey-Lee, in de armen sluiten. Nu heeft het koppeltje opnieuw erg heuglijk nieuws. Dat maakt Bram bekend op Instagram.

Er is heel wat reden om te vieren ten huize Coppens! Vorige week vierden ze nog dat hun jongste dochtertje vijf maanden oud werd, nu worden de kersverse ouders zelf in de bloemetjes gezet. Astrid en Bram zijn namelijk tien jaar samen. Speciaal voor hun tienjarige jubileum deelt Bram enkele prachtige foto’s van zijn echtgenote op Instagram, met een al even prachtige boodschap.

“Liefde is soms risico’s nemen. En er zullen teleurstellingen en mislukkingen zijn, maar geen zorgen, schat. Alles komt altijd goed. Want samen hebben we de wereld rondgereisd en de zeven zeeën bevaren. Ik weet dat ik in mijn arm zou moet knijpen omdat ik het geluk heb dat ik jou mijn soulmate mag noemen”, schrijft Astrids wederhelft bij de beeldschone fotoreeks. “Happy 10th anniversary!”

Astrid en Bram hebben in elkaar duidelijk hun soulmate gevonden. En dat doet hun volgers alleen maar smelten. “Proficiat”, “Prachtig”, “Jullie vormen een prachtig gezinnetje”, “De liefde spat er nog steeds van af”, “Jullie zien er nog steeds zo gelukkig uit”, “Amai, tien jaar al?” en “Nog veel gelukkige jaren”, luidt het in de comments. Ook goede vriendin Natalia is in de wolken: “Megaschoon, congrats schatjes!”

Populair

Laatste nieuws