Vlak voor de finale: deze verrassende bewoner moest 'Big Brother' zopas verlaten TV en Radio
TV en Radio

Vlak voor de finale: deze verrassende bewoner moest 'Big Brother' zopas verlaten

Vlak voor de finale: deze verrassende bewoner moest 'Big Brother' zopas verlaten

Het is grote leegloop in ‘Big Brother’. Na de exit van Danny zaterdag en die van Lindsey maandag moet nu opnieuw een van de vier overgebleven kandidaten het huis verlaten. Net voor de eindmeet.

Tot vandaag 10.00 uur konden de kijkers stemmen op hun favoriete bewoner. De kandidaat met de minste stemmen moest meteen zijn of haar koffers pakken. Verrassend genoeg bleek dat Charlotte te zijn, een van de sterkste spelers van dit seizoen. Jason, Bart en Jolien zijn dus zeker van hun plekje in de finale deze zaterdag.

Charlotte had meteen vrede met haar vierde plaats. “Ik hoefde zelfs niet bij de laatste drie te zitten. Ik heb al gewonnen”, bedenkt ze zich bij presentatrices Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. “Ik had nooit verwacht dat ik zo ver zou geraken. Ik had eigenijk maandag al afscheid genomen. Maar ik heb deze week nog zoveel leuke dingen kunnen doen. Ik heb enorm genoten”, besluit de laatste afvaller voor de finale.

Net voor de bekendmaking van de drie finalisten gaf Charlotte al aan dat ze het moeilijk begon te krijgen. “De laatste loodjes wegen het zwaarst. Ik verlang ook wel naar huis nu het zo dichtbij is”, klonk het. Ze gunt het Jolien, Bart en Jason dan ook van harte. “Het ik oké, ik ben echt zo blij voor jullie. Jullie verdienen dit echt”, richtte ze zich tot haar medebewoners vlak voor haar vertrek. “Ik zie jullie zaterdag!”

Populair

Laatste nieuws