Na exit in 'Big Brother': Charlotte kroont deze finalist tot grote winnaar TV en Radio
TV en Radio

Na exit in 'Big Brother': Charlotte kroont deze finalist tot grote winnaar

Na exit in 'Big Brother': Charlotte kroont deze finalist tot grote winnaar

Overmorgen is het zover. Dan vindt de grote finale van ‘Big Brother’ plaats. Maar daarvoor moesten eerst nog enkele kandidaten sneuvelen. Maandag moest Lindsey haar koffers pakken, vanmorgen moest Charlotte ook haar medebewoners vaarwel zeggen.

Tot 10.00 vanmorgen konden de kijkers op hun favoriete bewoner stemmen. Charlotte haalde het minste stemmen binnen en moest dus vlak voor de eindmeet opstappen. Maar de afvaller had meteen vrede met haar vierde plaats. “Ik hoefde niet bij de laatste drie te zitten. Ik heb al gewonnen”, besloot Charlotte na haar vertrek. “Ik had nooit verwacht dat ik zo ver zou geraken. Ik had eigenijk maandag al afscheid genomen. Maar ik heb deze week nog zoveel leuke dingen kunnen doen. Ik heb enorm genoten.”

Jason, Jolien en Bart strijden dus nog twee dagen verder voor de overwinning. Maar wie van hen zal met die felbegeerde prijzenpot naar huis gaan? Hoewel Jolien een van haar maatjes was in het huis, zet Charlotte al haar geld in op Bart. “Ik heb het al gezegd en ik blijf erbij. Bart gaat ‘Big Brother’ winnen”, zei ze bij presentatrices Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

“Bart is altijd zichzelf gebleven, heeft altijd zijn woord gehouden en heeft heel veel voor mij betekend bij alles met mijn papa (die nog niet zo lang geleden overleden is, red.)”, legt ze uit. “Ik denk dat hij zich van alle kandidaten het meest aan zijn principes heeft gehouden. Daarom verdient hij het”, aldus Charlotte.

Populair

Laatste nieuws