Komt er tweede seizoen van nieuwe Dertigers? Actrice Idalie Samad verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Komt er tweede seizoen van nieuwe Dertigers? Actrice Idalie Samad verklapt meer

Komt er tweede seizoen van nieuwe Dertigers? Actrice Idalie Samad verklapt meer

Nadat we in december definitief afscheid namen van de originele cast, konden we intussen al drie weken wennen aan de nieuwe ‘Dertigers’, de nieuwe locaties en nieuwe verhaallijnen. En Laura, Jonas, Ada en co vallen duidelijk in de smaak. Zo hard zelfs dat er een vervolg aan wordt gebreid?

Idalie Samad is één van de nieuwe ‘Dertigers’-gezichten. Zij kruipt in de huid van Ada, de nieuwe roommate van Ruben. Maar de aandachtige kijker herkent haar misschien nog van de vorige reeks, waarin ze de biologische mama van Alex en Elias’ pleegdochter speelde. De actrice, die zo’n twee jaar geleden bovendien nog in ‘Familie’ te zien was, woonde gisteren de première van het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’ bij.

Op de rode loper lichtte Idalie al een tipje van de sluier op over ‘Dertigers’. “Ik ben zeer blij hoe goed het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’ het doet", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Of het eerste seizoen een vervolg krijgt? “We hopen met de cast keihard op een tweede seizoen. We zijn momenteel volop aan het aandringen”, lacht de actrice.

Het eerste seizoen van de nieuwe ‘Dertigers’ heeft in ieder geval een redelijk open einde. Het zou dus zomaar eens kunnen dat er een vervolg komt. Bovendien zien we op enkele figuratiewebsites al een oproep verschijnen voor mogelijke locaties om te filmen. Fingers crossed dus dat de plannen binnenkort concreet worden!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws