Zaterdag 20 April 2019 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Phaedra Hoste is in shock na zware beledigingen en neemt drastisch besluit

Phaedra Hoste is in shock na zware beledigingen en neemt drastisch besluit

Phaedra Hoste haalt in een interview met Het Laatste Nieuws fel uit. Hoste kreeg veel over zich heen na haar hartoperatie. Ze heeft nu haar Instagram zelfs afgeschermd.

"Ik heb op sociale media de lelijkste bagger over mij heen gehad nadat ik via Instagram had laten weten dat ik geopereerd werd. Genre: ‘Is die nog niet dood dan?’ ‘Heeft dat wel een hart?’ ‘Sinds wanneer mag je met gelnagels in een operatiekamer liggen?’ ‘Zie haar nu, is die eerst nog even naar de kapper geweest of wat?’ Ik leef nu al tien jaar onder de radar - in 2008 was ik voor het laatst op tv, in ‘De Ideale Wereld’ - en toch lok ik nog altijd heftige reacties uit, zoals vroeger", zucht Phaedra in Het Laatste Nieuws

"Ik weet ook niet waar dat aan ligt. Toen ik een paar jaar geleden te hard gereden had, ben ik op sociale media zelfs met de dood bedreigd. ‘Zouden we haar niet beter in kokende olie gooien?’ ‘Die haar kop moet worden afgesneden!’ En het rare is: niemand, maar echt niemand, komt mij ooit iets lelijks in mijn gezicht vertellen. Alleen in de virtuele wereld durven mensen zo uit te halen.”

"Ik heb mijn Instagram deze week om die reden ook geblokkeerd voor het grote publiek. De weinige keren dat ik vroeger toch eens op Facebook ging kijken wie mij belaagde, dacht ik altijd: ‘Ah ja, ik snap het. Je kan niet eens mijn naam goed spellen.’ Ik kan maar zijn wie ik ben, hé. En ik ga mijzelf echt niet veranderen opdat mensen die ik niet ken, mij liever zouden zien. De juiste mensen zullen wel van mij houden.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Phaedra Hoste  I  n365  I  showbizz