Zaterdag 20 April 2019 - 11:00   I   Bron: Showbizzsite  I   door Redactie

Toch twijfel? Kinderen van Michael Jackson ondernemen nu zelf actie

Toch twijfel? Kinderen van Michael Jackson ondernemen nu zelf actie

Er is de laatste tijd veel ophef over Michael Jackson na een documentaire waarin twee getuigen beweren dat Michael Jackson hen als kind seksueel misbruikt heeft. Toen Michael Jackson nog leefde, gingen er al verhalen rond dat hij seksuele neigingen heeft tegenover kinderen, maar nooit werd Michael definitief aangehouden.

Nu zijn er twee volwassen mannen die het naar eigen zeggen beu zijn om te zwijgen. Ze hebben een documentaire gemaakt waarin ze getuigen wat Michael allemaal met hen deed als kind, en waarin ze het seksueel misbruik toelichten. 

Rond de documentaire was veel ophef. Sommige fans wilden niets meer weten van Michael Jackson, andere fans geloofden de getuigenissen niet, en sommige geloven het wel, maar blijven naar zijn muziek luisteren. 

Eigen onderzoek

Uiteraard waren de kinderen van Michael Jackson niet opgezet met de documentaire. Hun overleden vader kan echter niet meer reageren op de beschuldigingen. Daarom starten zijn kinderen nu zélf een onderzoek naar de 'slachtoffers' Wade Robson, James Safechuck en de makers van de documentaire, met doel om hen voor het gerecht te brengen. 

Ze vermoeden ook dat de liefdadigheidsinstelling die Robson oprichtte rond de release van Leaving Neverland, met de documentaire heeft geprofiteerd van extra publiciteit en dus mogelijk ook extra geld. Robson beweert dat hij geen geld heeft gekregen voor de documentaire. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Michael Jackson  I  N365  I  Showbizz