Zaterdag 20 April 2019 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Josje maakt grote ommezwaai in haar leven speciaal voor haar zoontje

Josje maakt grote ommezwaai in haar leven speciaal voor haar zoontje

Josje Huisman is al bijna vier maanden moeder van Kamari. Een heel ander leven dan wanneer ze nog een K3'tje was. Maar ze heeft nog meer verandert, speciaal voor haar zoontje.

Josje was veganist geworden, maar dat heeft ze voor haar zoontje opgegeven. “Ik kreeg tijdens mijn zwangerschap ook last van huidproblemen en dacht dat ik een allergie had. Toen hoorde ik dat ik mijn evenwichtige voeding door de jaren heen wat had verwaarloosd", aldus Josje in Het Nieuwsblad.

"Ik at wel meer groenten en fruit, maar ik lette amper op mijn eiwitten en vetten. Mijn energie stond in de min en moest heel snel in de plus, omdat ik een baby in m’n buik had. Ik had ineens de verantwoordelijk voor een kind dat zelf niet te kiezen had en ben ook supplementen gaan nemen."

"Nu combineer ik plantaardig voedsel met af en toe dierlijke producten. Ik denk aan wat mijn lichaam nodig heeft en intussen ook een beetje aan wat de wereld nodig heeft. Je kunt niet in je eentje de wereld redden, en zeker niet ten koste van jezelf. Maar je kunt wel je best doen." 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Josje Huisman  I  Showbizz  I  N365