Zaterdag 20 April 2019 - 18:00   I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

James Cooke: 'Geen makkelijk mens om mee samen te werken'

James Cooke: 'Geen makkelijk mens om mee samen te werken'

James Cooke en Gert Verhulst hun programma 'Gert Late Night' kan al enkele jaren op trouwe kijkers rekenen. Elke week zijn er nieuwe bekende mensen te gast op de boot van Gert, en komen we meer over die personen te weten en doen ze leuke activiteiten.

Het is duidelijk dat de kandidaten op die ene week veel doen. James en Gert bepalen mee hoe en wat alles gebeurt. Maar het is blijkbaar niet altijd even makkelijk om samen te werken met James Cooke

"Ik ben waarschijnlijk een nog grote controlefreak dan Gert", aldus James over zichzelf in Dag Allemaal. "Misschien vinden sommigen mij daardoor geen makkelijke mens om mee samen te werken. Ik kan dat begrijpen. Maar we voelen nu eenmaal een grote verantwoordelijkheid voor dat programma. 

"De onderwerpen en de gasten die 's avonds bij ons komen praten, ik wil dat dat goed zit. En daar kan ik me druk om maken. Pas op, we hebben een schitterende, creatieve redactie achter ons. Maar af en toe moet iemand durven zeggen: 'Mannen, dit is écht niet goed genoeg.' Maar ik ben ook de eerste om drie uur later supergelukkig te zijn omdat ze het toch maar weer voor elkaar hebben gekregen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  James Cooke  I  N365  I  Showbizz