Dierenvriend Meghan verbiedt Harry deel te nemen aan traditionele jacht Buitenland
Buitenland

Dierenvriend Meghan verbiedt Harry deel te nemen aan traditionele jacht

Dierenvriend Meghan verbiedt Harry deel te nemen aan traditionele jacht

De Britse prins Prins Harry neemt dit jaar niet deel aan de traditie om te gaan jagen in deze kerstperiode. Meghan heeft haar man dat namelijk verboden.

Meghan Markle (37) staat bekend als een dierenvriend. Ze heeft zelf twee honden. Ze zet zich ook in voor organisaties die dieren beschermen. Een jacht is voor haar dus absoluut onmogelijk. Ze heeft haar man Harry dan ook verboden om te gaan jagen. Meghan heeft wel invloed op haar man volgens The Daily Mail, want op haar verzoek is hij ook al gestopt met roken.

Het viel ook op dat Meghan en Kate weer door één deur kunnen. De koninklijke familie bezocht op Kerstmis de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor een kerstdienst. Meghan en Kate liepen vredig naast elkaar terwijl er eerder nog geruchten de kop waren opgestoken over ruzie tussen hen beide. De Queen zou echter hen opgedragen hebben om vrede te sluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws