Tanja Dexters vernielt luxueus appartement waar ze van goede vriend mocht wonen: "Degoutant!" Buitenland
Buitenland

Tanja Dexters vernielt luxueus appartement waar ze van goede vriend mocht wonen: "Degoutant!"

Tanja Dexters vernielt luxueus appartement waar ze van goede vriend mocht wonen: "Degoutant!"

Tanja Dexters komt andermaal negatief in het nieuws. Ze heeft namelijk een ravage aangericht in het luxueuze nieuwbouwappartement van een vriend. "Ik heb voor duizenden euro's kosten", klinkt het.

Vooral als haar dochter Valentina niet bij haar is, gaat het mis met Tanja. "Dan verliest Tanja maar al te vaak de pedalen, ja", vertelt Guy Agemans, een goede vriend van Tanja, in Dag Allemaal. "En als ze begint te drinken, lijkt het alsof ze een andere persoon wordt. Het begint altijd plezant, maar dan maakt ze brokken en trekt ze er haar handen van af. Dat heb ik aan den lijve ondervonden."

"Tanja woonde een tijdje bij haar zus in Mol, maar op een bepaald moment kon ze daar niet langer blijven. Ook omdat Mol zo ver van Valentina’s school is. We voelden dat Tanja ten einde raad was en besloten haar te helpen. Ze mocht bij ons verblijven, en we stelden haar in het Antwerpse een luxueus kijkappartement ter beschikking."

"Tanja en haar gasten hebben ook voor heel wat schade gezorgd. Wij hadden afgesproken dat de loft netjes moest blijven en nieuw ogen, maar zij heeft er een ravage van gemaakt."

"Ze heeft al haar rommel laten liggen en niets opgekuist. Er was zelfs nog extra schade toegebracht aan de muren. Er zaten kleine putjes in. Ik vermoed dat ze in een colère is vertrokken. Enfin, wat we nog allemaal in mijn appartement aantroffen... Ik kon mijn ogen niet geloven."

Degoutant

"De maden zaten achter de zetels, de douche was smerig, en we moesten letterlijk de uitwerpselen van haar hond en kat van de grond schrapen. Ook vonden we in het hele appartement vlekken van rode wijn, andere dranken en urine op de vloer. Degoutant."

"Had Tanja die uitwerpselen en wijn onmiddellijk opgekuist, dan hadden we de vloer gewoon kunnen opschuren. Maar alles is zo diep in het hout gedrongen, dat we geen andere optie hebben dan hem uit te breken. En daarvoor moeten we de hele keuken demonteren. ’t Gaat me vele duizenden euro’s kosten", zucht Agemans.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws