Grijpt Club Brugge hard in? "Niet zomaar laten passeren" Sport
Sport

Grijpt Club Brugge hard in? "Niet zomaar laten passeren"

Grijpt Club Brugge hard in? "Niet zomaar laten passeren"

Serge Gumienny is bijzonder streng. Hij vindt dat de titelstrijd tussen Genk en Club Brugge bepaald wordt door slechte scheidsrechterlijke beslissingen. Zoiets kan in principe niet.

"De fout van Jelle Van Damme op Loïs Openda was voor mij een duidelijke overtreding, de bal had dus op de stip gemoeten. Van Damme kon niet meer aan de bal en trapte de aanvaller ondersteboven", zegt Gumienny in Het Belang van Limburg.

"Natuurlijk had de ref dit moeten zien, maar de fase was al afgesloten, dan kijk je als scheidsrechter verder naar het spel. Dus daar kan ik dan nog enigszins begrip voor opbrengen. Maar de VAR had hier altijd moeten tussenkomen, ik begrijp niet waarom dit niet gebeurde", stelt Gumienny.

Hij denkt dat Club zal ingrijpen. "Ik kan me dan ook voorstellen dat Club Brugge zich benadeeld voelt en dit niet zomaar zal laten passeren. Want het gaat nog tussen twee ploegen, Genk en Club. Ik vind het vooral jammer dat het net in deze fase van de competitie misloopt, want nu zouden de refs er moeten staan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws