Zeer verrassend nieuws over het nieuwe koppel Lenny uit 'Blind Getrouwd' en Chloé uit 'Expeditie Robinson' Buitenland
Buitenland

Zeer verrassend nieuws over het nieuwe koppel Lenny uit 'Blind Getrouwd' en Chloé uit 'Expeditie Robinson'

Zeer verrassend nieuws over het nieuwe koppel Lenny uit 'Blind Getrouwd' en Chloé uit 'Expeditie Robinson'

Lenny kennen we als deelnemer aan 'Blind Getrouwd', waar hij gekoppeld werd aan de goedlachse Jolien. Helaas bleef hun huwelijk niet duren ondanks dat ze zeer goed overeen kwamen. Lenny werd al snel gezien als een 'Playboy', maar intussen heeft hij al een nieuwe vaste relatie, met Chloé die dit jaar deelnam aan 'Expeditie Robinson'.

Lenny is dus nog maar net gescheiden, of hij bindt zich al opnieuw aan een vrouw. De twee zouden elkaar pas na de opnames van 'Blind Getrouwd' hebben leren kennen, maar het blijkt zeer goed te klikken tussen de twee. Ze leven naar eigen zeggen in een zesde versnelling in hun relatie.

Ze zijn nog maar net samen, maar wel al elke dag samen en hebben samen al een reis naar de stad van de liefde, Parijs, achter de rug. Maar de vraag die Lenny aan Chloé stelde, die verwachtte niemand. "Lenny heeft zijn frituur verkocht en heeft een jobaanbieding gekregen in de VS. Hij heeft me al gevraagd of ik mee ga naar Amerika. Dat is zeker een optie", aldus Chloé.

"Hij zei ook dat hij het aanbod zou afslaan als ik dat niet zie zitten. Hij wil gewoon bij mij zijn, maakt niet uit waar. Een goed teken, hé. Ja, we zijn echt gelukkig."

Populair

Laatste nieuws