Jeroen Meus breekt door slecht nieuws over zijn broer: "Ik ben zo ontzettend bang" Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus breekt door slecht nieuws over zijn broer: "Ik ben zo ontzettend bang"

Jeroen Meus breekt door slecht nieuws over zijn broer: "Ik ben zo ontzettend bang"

Het gaat niet goed met de broer van Jeroen Meus. Dat vertelde de tv-kok en presentator in 'De Colombus'. Hij liet zijn tranen de vrije loop bij de bus van Wim Lybaert.

“Deze trip is dubbel voor mij. Het is ook een raar moment in mijn leven om zoiets te doen. Mijn broer is ernstig ziek. Hij heeft uitgezaaide kanker. Op zijn 41ste. Wim en ik schelen maar vijftien maanden en ik heb een enorm nauwe band met hem", vertelde Jeroen.

"We zijn yin en yang. Waar ik heel assertief ben, is hij wat rustiger. Ik durf te zeggen dat het Wim is die me met mijn voeten op de grond heeft gehouden in mijn leven”, aldus Jeroen.

Beeld van mama

"Ik wist niet of ik erover wilde babbelen, maar ik denk dat het onvermijdelijk is. Ik zeg het gewoon in drie woorden: Ik ben bang. Ik ben ontzettend bang. Ik heb mijn mama moeten vertellen dat haar zoon kanker had”, ging Meus verder. “Dat vind ik het zwaarste wat ik ooit heb moeten doen. Het beeld van mijn mama, die mijn broer vastpakt, naar boven kijkt met die hulpeloze blik in haar ogen. Dat is een beeld dat ik nooit ga vergeten.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws