Barbara Sarafian beschuldigd van partnergeweld Buitenland
Buitenland

Barbara Sarafian beschuldigd van partnergeweld

Barbara Sarafian beschuldigd van partnergeweld

Actrice Barbara Sarafian heeft een woelige periode achter de rug. Na een huwelijk dat amper 1 jaar stand hield, werd ze ook nog eens beschuldigd van mishandeling.

De ex-man van Barbara Sarafian wou blijkbaar graag zelf in de spotlights staan. Dat bleek al toen hij haar als vrij onbekende ten huwelijk vroeg op de uitreiking van de Ensors. "Ik leer niet van mijn fouten", aldus Barbara Sarafian in Humo. "Ik had weer eens gedacht: 'Ik krijg die paar dingen die bij deze man scheefzitten, wel rechtgetrokken.' Niet dus."

Tijdens de scheiding bleek echter helemaal dat haar ex-man tot veel in staat was. "Hij had zichzelf verwond en aan de politie gezegd dat ik dat gedaan had. Toen ik de weergave van het verhoor las, zag ik achter de zin 'Ik heb dat niet gedaan', een uitroepteken staan. Ik had die zin volkomen rustig uitgesproken, maar toen ik dat uitroepteken zag, ben ik wél ontploft."

"'Ben ik Jommeke of zo? Ik wil een versie zonder dat uitroepteken.' Dat uitroepteken was natuurlijk een gevolg van mijn reputatie dat ik hevig zou zijn." Haar reputatie zorgde er dus voor dat ze zichzelf streng moest verdedigen om de politie ervan te overtuigen dat ze de verwondingen niet had aangebracht bij haar ex-man.

Populair

Laatste nieuws