'PSG haalt topkeeper en helpt Courtois aan spraakmakende transfer' Sport
Sport

'PSG haalt topkeeper en helpt Courtois aan spraakmakende transfer'

'PSG haalt topkeeper en helpt Courtois aan spraakmakende transfer'

Thibaut Courtois lijkt Real Madrid na amper één seizoen alweer te verlaten. De teruggekeerde Zinédine Zidane is hoegenaamd geen fan van Courtois en wil de Rode Duivel deze zomer verkopen.

Zelf voelt Courtois weinig voor een snel vertrek bij Real Madrid, maar toch lijkt hij vrede te moeten nemen met de beslissing van Zidane. Volgend seizoen een vaste bankzitter zijn bij Real, heeft immers ook geen zin.

70 miljoen voor De Gea

Ondertussen lijkt er zich een oplossing aan te dienen voor Courtois. Paris Saint-Germain is van plan om een bod uit te brengen op David De Gea. De Fransen zouden zomaar even 70 miljoen euro neer te tellen voor de doelman van Manchester United.

Dat zou ervoor zorgen dat Courtois op zijn beurt naar Manchester United kan verhuizen. Het zou alleszins een spraakmakende transfer zijn, aangezien Courtois vorig seizoen nog bij rechtstreekse concurrent Chelsea actief was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws