Alex Callier haalt volop uit naar kandidaten voor heel Vlaanderen: Is hij te ver gegaan? Buitenland
Buitenland

Alex Callier haalt volop uit naar kandidaten voor heel Vlaanderen: Is hij te ver gegaan?

Alex Callier haalt volop uit naar kandidaten voor heel Vlaanderen: Is hij te ver gegaan?

Alex Callier haalde gisteravond zeer fel uit naar twee kandidaten van 'The Voice'. Hij was als coach enorm teleurgesteld door zijn 'leerlingen'. Heel tv-kijkend Vlaanderen kon dus meekijken hoe Alex uithaalde. Is hij te ver gegaan?

De meningen van de tv-kijkers liggen hieromtrent enorm verdeelt. De ene partij zegt dat hij gelijk heeft, en veel mensen er niet mee om kunnen dat mensen eerlijk en rechtuit zijn, zoals Alex gisteren gedaan heeft. Anderen vinden dan weer dat het geen professionele zangers zijn, maar gewone mensen die goed kunnen zingen en begeleiding nodig hebben. Daarbij vonden ze ook dat beide stemmen niet goed bij elkaar paste wat het moeilijk maakte, en dan nog eens een héél moeilijk liedje. "Het was gewoon té moeilijk", klinkt het.

"Ik ben echt niet content, nee...", aldus Alex gisteren in 'The Voice'. "Ik ben niet content voor verschillende redenen. Vanaf ik nog maar het nummer uitsprak, zag ik bij hen alletwee al zoiets van: 'ja maar, dat gaat niet. Dat lukt niet.' Elke keer merkte ik zo dat: 'Ja maar dat is niet voor ons'... I couldn't care less of dat niet voor ulder is, man!"

"Ik heb ulder die opdracht gegeven, je moet dat gewoon goed doen! Ik merk bij beide een gezonde arrogantie. Ik heb dat ooit al eens in een ander seizoen gezegd: je kan arrogant zijn, maar dan moet je verdomd performen man! Dan moet je hier de performance van uw leven geven! En dan kom je hier van dat podium en dan zeg je: 'Hier zie, fuck you, Alex Callier! Zie eens wat ik hier gedaan heb.' Dan kan dat, dan mag je van mij arrogant zijn. Met plezier zelfs. Maar je kan niet arrogant zijn en dit doen zo... Ik vind dat zonde."

Populair

Laatste nieuws