Joke van de Velde haalt zwaar uit naar BV: "Ze is zo slecht, neem een andere!" Buitenland
Buitenland

Joke van de Velde haalt zwaar uit naar BV: "Ze is zo slecht, neem een andere!"

Joke van de Velde haalt zwaar uit naar BV: "Ze is zo slecht, neem een andere!"

Het is blijkbaar ruzie tussen de ex-Miss België dames Joke van de Velde (39) en Annelien Coorevits (32). Althans, zo lijkt het op Twitter. Joke haalt zwaar uit naar Annelien, maar het verhaal lijkt anders te zitten.

'Temptation Island' stelt dit jaar teleur. Er is nog steeds niets gebeurd. Annelien zei even geleden al dat de dames van de koppels niet eerlijk zijn, en dat maakt het moeilijk. Waarop zij dan weer reageerden dat Annelien alleen maar ruzie stookt.

Joke van de Velde postte op Twitter ook enkele gemene berichten over Annelien. "Annelien is een slechte presentatrice, ze moet vervangen worden!", klonk het in haar Tweets. Maar toen TV-Familie haar contacteerde, bleek ze helemaal niets af te weten van de Tweets.

"Da's erg... Er is iemand die me helpt met mijn social media-accounts als ik het wat te druk heb. Maar nu is het blijkbaar hoog tijd om dat opnieuw in eigen handen te nemen. Ik kijk niet eens naar 'Temptation Island'! Dus, hoe zou ik een mening kunnen hebben over Annelien? Ik hoop maar dat ze niet kwaad is. Ik bied haar in ieder geval mijn excuses aan voor de tweets, die dus niet van mezelf komen. Ik heb de verantwoordelijke persoon laten weten dat ik geen hulp meer nodig heb."

Populair

Laatste nieuws