Mama wurgt zoontje (2) omdat hij huilt terwijl zij seks wil Buitenland
Buitenland

Mama wurgt zoontje (2) omdat hij huilt terwijl zij seks wil

Mama wurgt zoontje (2) omdat hij huilt terwijl zij seks wil

In het Italiaanse stadje Piedimonte San Germano heeft een moeder haar zoontje van 2 gewurgd omdat ze helemaal gek was geworden van zijn gehuil. Daardoor viel de vrijpartij van Donatella Di Bona (28) met haar vroegere vriend in het water. Nicola Feroleto (48) keek toe hoe de vrouw het kind wurgde, maar greep niet in. Beide ouders werden gearresteerd.

Het koppel had zich geparkeerd in een verlaten straat met de bedoeling om seks te hebben in een open veld. Toen ze aan een tweede ronde wilden beginnen, ging het mis. Gabriel begon in de auto hevig te huilen en wilde naar huis. Nicola gaf de jongen twee stevige meppen.

Donatella ging thuis helemaal over de schreef. Ze nam het kind bij de keel en begon hem te wurgen. Toen de baby niet meer bewoog, liep ze huilend en in paniek de straat op. De buurman verwittigde de hulpdiensten, maar alle hulp kwam te laat.

Donatella liet eerst nog weten dat een wagen haar zoon had aangereden. Door de aard van de verwondingen werd al snel duidelijk wat zich echt had afgespeeld. Volgens buren leed Donatella al jaren aan een ernstige vorm van depressie. Zij zijn dan ook niet verrast door de dramatische gebeurtenis.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws