Zondag 28 April 2019 - 12:00   I   Foto: Medialaan  I   Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Roel Vanderstukken haalt zwaar uit: "Dat is dan hun probleem, ik zal zelf wel bepalen wat kan én wat niet"

Roel Vanderstukken haalt zwaar uit:

Roel Vanderstukken (42) is bekend van zijn rol als Benny in 'Familie'. Momenteel is er heel wat te doen rond de privacy-wetgeving. Voor alles op het net moet bijna toestemming gevraagd worden. En zo is dat ook bij 'sharenting', een nieuwe term voor foto's die ouders op sociale media posten zonder toestemming van hun kind.

"Ik heb het gevoel dat hier weer een soort van ethische comissie achter zit die hier ook grenzen wil stellen", aldus Roel Vanderstukken aan TV-Familie. "Pff, tegenwoordig mag precies niets meer. Sorry, ik zal zélf wel bepalen wat kan en wat niet. En wees gerust: ik voel dat best goed aan."

Roel heeft zelf twee kinderen. Toots (8) en Ramses (3). "Geregeld een foto van mijn kinderen in bad de wereld in sturen, dat zou ik nooit doen. En als er dan toch al eens eentje tussenzit, is dat omdat het een grappige foto is. Als mensen daar misbruik van willen maken, dan is dat vooral die mensen hun probleem."

"Ik verwacht écht niet dat er pedofielen voor m'n deur zullen staan om m'n kinderen te kidnappen als ik zo'n foto heb gepost, hoor. Komaan zeg, laat ons niet overdrijven, hé."

Hij laat wel nog weten als zijn kinderen later wensen uit de media te blijven, dat hij dat zeker zal doen. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Roel Vanderstukken  I  N365  I  Showbizz