Ophef bij Brits Koningshuis: 'Prins William bedroog Kate tijdens haar zwangerschap' Buitenland
Buitenland

Ophef bij Brits Koningshuis: 'Prins William bedroog Kate tijdens haar zwangerschap'

Ophef bij Brits Koningshuis: 'Prins William bedroog Kate tijdens haar zwangerschap'

Het ziet er niet goed uit voor het Brits Koningshuis, na een gerucht die inmiddels de wereld rondgaat. Prins William zou zijn vrouw Kate bedrogen hebben tijdens haar zwangerschap mét haar beste vriendin. Feit is dat Kate na haar beste vriendin Rose, inmiddels geen vrienden meer zijn.

En het zou nog verder gaan. Volgens 'The Sun' zou Kate Prins William verbieden om nog contact te hebben met Rose Hanburry, markiezin van Cholmondeley én een naaste buur. Buitenlandse media zijn op het gerucht gesprongen, maar Britse media zwijgt in alle taal. De prins zou volgens geruchten advocaten hebben ingezet om het gerucht in de doofpot te steken.

"Kate en Rose hebben vreselijke ruzie", aldus een bron in The Sun. "Ze waren close, maar dat is niet langer het geval. Prins William heeft nog proberen te bemiddelen, zodat ze nog overeen zouden komen gezien het koppel vlakbij woont, maar Kate wil er niet meer van weten. Sterker nog, ze verbiedt zelfs Prins William om nog contact met hun te hebben." Ook journalisten en mensen dicht bij hen in de 'royalty-wereld' bevestigen de waarheid van het gerucht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws