'Luc Devroe maakt érg verrassende comeback in Jupiler Pro League'

'Luc Devroe maakt érg verrassende comeback in Jupiler Pro League'
Maandag 29 April 2019 - 10:30   I   door Redactie

Luc Devroe dook zondagavond op in het Jan Breydelstadion. De gewezen sportief directeur van RSC Anderlecht woonde er de klassieker tussen zijn twee ex-werkgevers bij aan de zijde van spelersmakelaar Patrick De Koster. Mogelijk zien we Devroe binnenkort opnieuw vaker opduiken op de Belgische voetbalvelden.

Het Nieuwsblad weet immers dat Devroe nadrukkelijk in beeld is bij... KV Oostende. Daar ligt Hugo Broos, sportief directeur én interim-trainer, onder vuur. Het is goed mogelijk dat hij binnenkort de bons krijgt.

"Bij KVO gaan er al eens stemmen op om Luc Devroe terug te halen als sportief directeur. Die kwam zaterdag kijken tegen Charleroi, vergezeld van Patrick De Koster. Het tweetal zat ook op Club Brugge-Anderlecht", voegt de krant er nog aan toe.

Roeselare

Devroe heeft verschillende opties, zo benadrukt Het Nieuwsblad: "Devroe kan ook nog steeds aan de slag als makelaar bij De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. Devroes naam valt trouwens eveneens bij Roeselare, waar bierbrouwer Xavier Van Honsebrouck de nieuwe sterke man zou worden."

Poll: Vind jij dat KV Oostende Devroe moet terughalen?TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  voetbal