Kat Kerkhofs kondigt groot nieuws aan Sport
Sport

Kat Kerkhofs kondigt groot nieuws aan

Kat Kerkhofs kondigt groot nieuws aan

Kat Kerkhofs is al een tijdje niet meer gewoon 'de vrouw van Dries Mertens'. Kerkhofs werkt al even aan een eigen carrière op TV en die krijgt nu ook écht vorm.

In Het Laatste Nieuws kondigt Kerkhofs nu groot nieuws aan. In het najaar zal ze haar eerste programma presenteren bij VIER. Ze tekende een exclusiviteitscontract bij SBS, het bedrijf achter zenders als VIER en VIJF.

Wat voor programma Kerkhofs precies gaat presenteren, is nog een geheim. Het zal wel iets totaal anders zijn dan haar vorige programma's 'Duivels Vrouwen' en 'Tipsy'.

Talkshow

De wederhelft van Dries Mertens kijkt er alvast naar uit. "Jarenlang heb ik als redacteur achter de schermen gewerkt, dus dit voelt aan als een logische volgende stap", zegt Kat.

"Ik ga me keihard gooien. Stiekem zou ik op termijn graag een eigen talkshow presenteren. Wat Gert Verhulst en James Cooke doen: ik vind dat geweldig. Dat zijn straffe tv-makers."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws