Hugo Broos stapt per direct op bij KV Oostende

Hugo Broos stapt per direct op bij KV Oostende
Maandag 29 April 2019 - 19:48   I   door Redactie

Hugo Broos stapt per direct op bij KV Oostende. Dat laat de West-Vlaamse club via zijn officiële kanalen weten. KVO en Broos houden er een andere visie op na en beslisten daarom om hun samenwerking stop te zetten.

"Na een interne overlegmeeting hebben KV Oostende en zijn sportief directeur Hugo Broos besloten om de samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten", laat KVO weten op zijn officiële website.

"KV Oostende maakt onder leiding van voorzitter Frank Dierckens werk van de herstructurering van zijn sportieve cel. Hugo Broos ziet daarin voor zichzelf niet langer een rol weggelegd en wil, in het belang van de toekomstige werking, daarom ook niet langer vasthouden aan zijn functie als technisch/sportief directeur", klinkt het verder nog.

Andere visie

“We stellen vast dat beide partijen een andere visie hebben op het sportieve beleid en dan moeten we gewoon als volwassen mensen eerlijk zijn met elkaar", laten Broos en Oostende verder nog weten. Tot het einde van het seizoen neemt Franky Van der Elst, samen met de andere assistenten, de rol van T1 over.

Poll: Is dit een goede zaak voor KV Oostende?TAGS  I  KV Oostende  I  sport  I  voetbal