Lars uit 'Familie' komt voor zeer moeilijke tijden te staan Buitenland
Buitenland

Lars uit 'Familie' komt voor zeer moeilijke tijden te staan

Lars uit 'Familie' komt voor zeer moeilijke tijden te staan

Het gaat momenteel niet zo goed op Fashion in 'Familie'. Zo waren onlangs hun computers gehackt, en heeft Quinten enorm veel werk met alle computers terug actief te krijgen. Ook is er minder winst waardoor ze met minder personeel moeten werken.

Het begon een tijdje geleden al, toen Lars wou bezuinigen op het personeel. "We moeten winst blijven maken, dus we moeten kijken wie eventueel op vervroegd pensioen kan", klonk het toen. Mieke en Peter waren hier eerst geen fan van, maar gingen uiteindelijk toch akkoord.

Ook de kuisploeg ging nog maar om de twee dagen komen in plaats van elke dag, waardoor één van de kuisvrouwen haar job verloor. Die kwam haar beklag doen bij Peter, en hij zorgde voor een nieuwe job voor Gloria. Peter liet eerder al duidelijk verstaan aan Lars dat hij het er niet mee eens is dat het personeel moet lijden onder de situatie, en hij personeel belangrijker vindt dan geld.

Enkele dagen geleden werden ook nog eens alle computers gehackt. Lars weigerde de hackers te betalen, dus duurde het veel langer eer de computers weer hersteld zouden worden. Quinten heeft enorm veel werk om de computers weer actief te krijgen de backups terug te zetten.

Overuren

Ook Hanne heeft enorm veel werk. Want zonder computer kan zij amper werken. En nu blijkt ook nog eens dat haar laatste ontwerpen niet op de laatste backup stonden, en moet ze alles overnieuw doen. Rudi kampte onlangs ook al bijna met een burn-out. Dit betekent veel nachtwerk én daarbij komt ook nog eens dat ze zullen moeten overwerken op een feestdag, want de deadline wordt niet verplaatst.

Het personeel krijgt dus erg te lijden onder het beleid van Lars, en Lars zal in nauwe schoentjes komen te staan. Komt er een oplossing, of dreigt het toch een staking of uitvallen van personeelsleden? Zal Lars CEO blijven of neemt iemand het van hem over?

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws