Kevin De Bruyne ligt zwaar onder vuur: "Dit zijn flagrante leugens!" Sport
Sport

Kevin De Bruyne ligt zwaar onder vuur: "Dit zijn flagrante leugens!"

Kevin De Bruyne ligt zwaar onder vuur: "Dit zijn flagrante leugens!"

Kevin De Bruyne ligt momenteel zwaar onder vuur. De middenvelder van Manchester City ging een samenwerking aan met Roc Nation, het Amerikaanse managementbureau van rapper Jay-Z. Om te scoren in de Verenigde Staten gaf De Bruyne een inkijk in zijn ziel en vertelde hij over zijn moeilijke jeugd. Alleen lijkt het verhaal van a tot z geregisseerd te zijn door Roc Nation.

“Flagrante leugens!”, dat zijn de reacties op het verhaal van De Bruyne. Bij Dag Allemaal gingen ze bij gastgezin Monnissen, waar Gaston en Sonja zich jarenlang om De Bruyne bekommerden op zoek naar antwoorden. Zij schrikken zich rot door de uitspraken van De Bruyne.

"We hopen dat dit niet over ons gaat"

“We hopen dat dit niet over ons gaat”, klinkt het geslagen bij Sonja. “Alleszins, bij ons is hij altijd heel erg welkom geweest. Hem dan die dingen horen zeggen, is absoluut niet plezierig. Misschien gaat het over het gezin waar hij was voordat hij bij ons was? Maar ook daar is hij niet aan de deur gezet, hoor.”

Het lijkt inderdaad om een ander gastgezin te gaan. In zijn boek Keep it Simple praat De Bruyne over het gastgezin waar hij moest vertrekken omdat hij te stil was. Dat is het eerste gastgezin waar hij belandde.

Toch is ook de relatie met de familie Monnissen ondertussen vertroebeld. Dat komt doordat Gaston in het verleden al eens eerlijk vertelde over het 'probleemgeval' De Bruyne. Hij was een moeilijke puber en gooide al eens zijn bord in de vuilbak omdat hij geen ajuin lustte of botste met de kinderen in zijn gastgezin.

"Ik zou veel willen zeggen, maar ik mag niet"

Ook Willy Mraz, die Kevin ­talloze keren opving nadat het weer eens niet had geboterd met z’n opvanggezin, reageert in Dag Allemaal. “Ik zou veel willen zeggen, maar ik mag niet. Vraag me iets over Steven Defour of een andere speler die ik onder m’n dak heb gehad. Maar ­Kevin... Die ­communicatie moet via Genk verlopen. Strikte orders, want het ligt allemaal héél ­gevoelig.”

Populair

Laatste nieuws