Pijnlijke onthulling: "Lenny uit Blind Getrouwd leidt een dubbelleven" Buitenland
Buitenland

Pijnlijke onthulling: "Lenny uit Blind Getrouwd leidt een dubbelleven"

Pijnlijke onthulling: "Lenny uit Blind Getrouwd leidt een dubbelleven"

Lenny uit 'Blind Getrouwd' heeft het geluk gevonden bij Chloé Evangelista. Nu zijn er echter anderen die opmerkelijke verhalen vertellen over hem.

"Ik wil graag mijn verhaal doen om andere vrouwen te waarschuwen voor Lenny’s manipulerende gedrag”, zegt een Vlaamse met een Miss België-verleden in Dag Allemaal.

“Ik heb hem half maart leren kennen op Facebook”, legt ze uit. “We hebben elkaar gebeld, en in dat gesprek liet Lenny verstaan dat hij me wilde ontmoeten. Ik twijfelde, omdat hij een stuk ouder is dan ik. Ik ben nog maar 23, terwijl Lenny toch al 37 is, zie je. Maar ik was nieuwsgierig en dus spraken we op 17 maart af bij hem thuis. Hij was heel spontaan, en onze date draaide al snel uit op seks. De dagen nadien hebben we elkaar nog meermaals teruggezien. Hij vertelde over zijn toekomstplannen in Amerika en vroeg of ik wilde meegaan als het zover was. Hij zei ook dat hij geen spelletjes met mij wilde spelen en we praatten zelfs over kinderen. Die week hebben we overnacht in het huis van zijn ouders die op dat moment op reis waren."

Lenny zou zo met meerdere meisjes een date hebben gehad. “En ook bij hen bleef het daar niet bij”, vertelt de West-Vlaamse jongedame. “Lenny maakt elk meisje dezelfde blaasjes wijs, over zijn plannen in Amerika en of ze hem dan zouden willen vergezellen.”

“De laatste keer dat ik met Lenny afsprak, ging hij eerst nog tennissen in Kortrijk”, gaat ze verder. “Nu begrijp ik waarom, want Chloé woont daar. Ik vind het degoutant dat hij op één dag met twee meisjes afsprak. Ik voel me vies, gebruikt en dom, omdat ik zijn verhaaltjes geloofde. Ik ken nog minstens drie andere meisjes van wie ik honderd procent zeker weet dat zij slachtoffers van Lenny zijn, en ik denk dat er nog zullen volgen.”

Populair

Laatste nieuws