Celien Deloof helemaal van de kaart: "Ze trekt zich die kritiek erg aan" Buitenland
Buitenland

Celien Deloof helemaal van de kaart: "Ze trekt zich die kritiek erg aan"

Celien Deloof helemaal van de kaart: "Ze trekt zich die kritiek erg aan"

Celien Deloof kampte net als haar moeder Margriet Hermans met overgewicht. Na veel pogingen om te vermageren onderging ze een maagverkleining. Daar heeft Celien echter zeer veel kritiek op gekregen.

“Celien heeft het zich erg aangetrokken. Ze vroeg zich af waarom mensen kritiek hebben op iets dat ze niet kennen”, reageert mama Margriet Hermans in TV-Familie. “Ik heb gezegd dat ze er niet van moet wakker liggen."

"Ik weet wat het is. Ik kreeg ook zo’n bagger over me heen ten tijde van mijn maagverkleining. Mensen vonden me laf, zegden dat ik geen karakter had en dat ik beter op dieet was gegaan. Te gek voor woorden. Ach, zo over een maagverkleining spreken is naïef.”

“Ik geloof niet meer in diëten”, is Margriet duidelijk. “In het geval van een allergie of om enkele kilootjes kwijt te spelen wel, maar in het geval van mezelf of Celien niet. Hoe meer diëten, hoe dikker je wordt. Daarom vond ik die maagverkleining voor mijn dochter de beste oplossing.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws