James Cooke en vriend Dorian nemen moeilijke beslissing: "Dit doet zo'n pijn" Buitenland
Buitenland

James Cooke en vriend Dorian nemen moeilijke beslissing: "Dit doet zo'n pijn"

James Cooke en vriend Dorian nemen moeilijke beslissing: "Dit doet zo'n pijn"

James Cooke en zijn vriend Dorian leiden beiden een druk bestaan. James Cooke is druk met tv, vooral nu met 'Gert Late Night'. Dorian speelt mee in verschillende musicals, waardoor het soms heel moeilijk is voor het koppel om elkaar te zien. Op basis daarvan maakte het koppel ook een zeer moeilijke beslissing.

Toch heeft de drukte nooit echt druk op relatie gelegd volgens Dorian, alleen is het wel moeilijk. "James heeft sowieso altijd heel drukke dagen, maar dan zien we elkaar ’s avonds wel. Tijdens Gert Late Night niet. Dat vind ik wel spijtig", aldus Dorian in Story.

Dorian probeert soms wel langs te gaan op de Evanna, de boot van Gert waar het programma wordt opgenomen, maar ook dat is niet makkelijk. "James heeft ook graag dat ik er ben. Maar soms zijn ze zo druk bezig dat ik onmiddellijk weer weg ben. Meestal wacht ik op de sms van James dat ik kan langskomen."

Door hun drukke bestaan besloot het koppel om met veel pijn in het hart hun grote kinderwens op te bergen. "Met het leven dat wij leiden is dat sowieso heel moeilijk. We hadden graag een kind van ons twee gehad, maar dat is wetenschappelijk niet mogelijk", aldus Dorian.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws