Ex van Barbara Sarafian haalt zwaar uit: "Ze heeft gelogen!" Buitenland
Buitenland

Ex van Barbara Sarafian haalt zwaar uit: "Ze heeft gelogen!"

Ex van Barbara Sarafian haalt zwaar uit: "Ze heeft gelogen!"

Vorige week vertelde actrice Barbara Sarafian in 'Humo' dat haar ex, Yves De Moor, zichzelf had verwond om vervolgens aan de politie te verklaren dat Barbara hem verwond heeft. Barbara werd dus ten onrechte beschuldigd van partnergeweld. Maar Yves ontkent alles.

"Ik heb helemaal geen klacht ingediend tegen haar, laat staan dat ik mezelf zou hebben verwond om haar erbij te lappen. Zij heeft klacht tegen mij ingediend, ja", aldus Yves De Moor in 'TV-Familie'.

"Meerdere keren zelfs. Ach, ik verwacht dat ik over de hele lijn vrijgesproken wordt. Maar ik wil het gerechterlijk onderzoek niet in de weg staan, dus ik ga verder zwijgen. Maar dit krijgt zeker nog een staartje."

Tijdens hun korte huwelijk was Barbara volgens hem ook geen makkelijke vrouw. "Barbara heeft veel stemmingswisselingen én ze wilde dat mijn ex uit mijn leven verdween. Een onmogelijke eis, want ik heb kinderen uit mijn vorige relatie. We probeerde relatietherapie, maar na vier weken krabde de therapeut zich in de haren en zei dat ons huwelijk reddeloos verloren was. Ik hou van mensen met een hoek af, maar bij Barbara is er een serieuze hoek af..."

Populair

Laatste nieuws