Teleurgestelde fans van 'Familie' reageren massaal: "Dit is zo onrealistisch..." Buitenland
Buitenland

Teleurgestelde fans van 'Familie' reageren massaal: "Dit is zo onrealistisch..."

Teleurgestelde fans van 'Familie' reageren massaal: "Dit is zo onrealistisch..."

De fans van 'Familie' laten weten dat ze teleurgesteld zijn in 'Familie'. "Het is allemaal té onrealistisch", vinden ze.

Het gaat vooral om het verhaal van Marie. Eerst doet ze er alles aan om Lars voor haar te winnen, dan neemt ze wraak op Véronique door met haar zoon een relatie aan te gaan. Als ze daar klaar mee is, dumpt ze Cédric terwijl hij volop voor haar wil gaan. Ze vermoorde haar bloedeigen moeder én Evy, kustte met Iris (de zus van Evy) om haar vervolgens te laten colloqueren, én nu doet ze Mathias voor haar zwichten. "Het is zoveel, dat het onrealistisch wordt", vinden de kijkers.

"Wat gaat Mathias later tegen het kind van Marie zeggen? Ik heb met uw overgrootmoeder (Marie-Rose), oma (Véronique) en moeder (Marie) gehad? En ik was de stiefvader van uw papa (Cédric)? Mooi! En heel alledaags", aldus één van de sarcastische fans. Ze vinden deze verhaallijn van Marie erover gaan.

Toch is er één fan die het allemaal beter opvat. "Wat is daar mis mee? Ik ga de komende weken nog veel naar mijn tv brullen, zalig! I love it!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws