-->

Familie-actrice Jasmijn Vanhoof post bikinifoto's met belangrijke boodschap: "Ik schaam me hier niet voor"

Familie-actrice Jasmijn Vanhoof post bikinifoto's met belangrijke boodschap:
Woensdag 1 Mei 2019 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jasmijn Vanhoof, Stefanie uit 'Familie', is momenteel met collega Margot Hallemans op vakantie in Turkije. Ze post een twee foto's van zichzelf in bikini op Instagram. Daarbij heeft ze een belangrijke boodschap.

"It’s all a pose... Dit zijn foto’s die ik heel graag wilde maken deze reis, om jullie nog eens uit de Insta-bubble te halen...", klinkt het.

"Aan die eerste foto is echt NIKS natuurlijk. Het is in scène gezet, goeie achtergrond gezocht, geposeerd, belicht, gefilterd, bijgesneden... Mijn rug brak bijna in twee van die pose en ik kon ze maximum vijf seconden aan één stuk volhouden. En voor deze foto goed genoeg was, zijn er nog zeker 70 in de vuilbak beland wegens “lelijk” “te veel buik” “kont moet dikker”. Zo zie ik er ook echt niet uit. Zo maak ik ook niet graag foto’s, want dat ben ik niet... Ik ben veel gelukkiger als ik mezelf toelaat om de vrouw te zijn op die tweede foto. Geen schaamte, geen “alsof”. Aanvaarden. Mijn lichaam aanvaarden zoals het er uitziet en zoals het met de tijd evolueert. Jezelf graag zien. Daar begint het eigenlijk allemaal mee."

Dit bericht bekijken op Instagram

SWIPE! ▶️ It’s all a pose... Dit zijn foto’s die ik heel graag wilde maken deze reis, om jullie nog eens uit de Insta-bubble te halen... 💔 Aan die eerste foto is echt NIKS natuurlijk. Het is in scène gezet, goeie achtergrond gezocht, geposeerd, belicht, gefilterd, bijgesneden... Mijn rug brak bijna in twee van die pose en ik kon ze maximum vijf seconden aan één stuk volhouden. En voor deze foto goed genoeg was, zijn er nog zeker 70 in de vuilbak beland wegens “lelijk” “te veel buik” “kont moet dikker”. Zo zie ik er ook echt niet uit. Zo maak ik ook niet graag foto’s, want dat ben ik niet... Ik ben veel gelukkiger als ik mezelf toelaat om de vrouw te zijn op die tweede foto. Geen schaamte, geen “alsof”. Aanvaarden. Mijn lichaam aanvaarden zoals het er uitziet en zoals het met de tijd evolueert. Jezelf graag zien. Daar begint het eigenlijk allemaal mee. 🙏🏼 #letstalk #instagramreality #elklichaammooilichaam #corendon

Een bericht gedeeld door Jasmijn Van Hoof (@jasmijn.vanhoof) op

TAGS  I  Jasmijn Vanhoof  I  showbizz  I  n365  I  wtf