Donderdag 2 Mei 2019 - 07:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Roel Vanderstukken openhartig over moeilijkheden in relatie met Anne-Sophie: "Heel heftig"

Roel Vanderstukken openhartig over moeilijkheden in relatie met Anne-Sophie:

Roel Vanderstukken en Anne-Sophie zijn al jarenlang gelukkig samen. Toch kenden ze ook moeilijkere periodes, zo vertelt de 'Familie'-acteur.

"Dat is onvermijdelijk. De periode tussen Toots en Ramses was bijvoorbeeld best heftig, toen heeft Anne-Sophie verschillende miskramen gekregen. We konden amper op adem komen, dat waren pittige jaren", geeft Roel aan in Dag Allemaal

"Anne-Sophie en ik hebben daar nooit mee te koop gelopen. We hebben het alleen verwerkt, en dat heeft ons als koppel nog sterker gemaakt. Als we voelen dat de ene het wat moeilijker heeft, zal de andere snel bijspringen."

Ramses en Toots zijn nu 8,5 en 3. "Ze worden zo snel groot! In Toots zijn gedrag zie je al hoe hij stilletjes neigt naar de pubertijd. De vragen die hij soms stelt... zelfs over seksualiteit! Niet dat ik dingen moet uitleggen, hij weet al veel. Ik vind dat snel. In mijn tijd was het normaal om rond je zestiende je maagdelijkheid te verliezen, maar ik vrees dat het bij Toots al iets vroeger zal zijn. Dat is blijkbaar niet abnormaal nu."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Roel Vanderstukken  I  Anne-Sophie  I  n365  I  showbizz