Moeder staat toe dat veroordeelde pedofiel haar dochters van 1 en 4 meermaals verkracht Buitenland
Buitenland

Moeder staat toe dat veroordeelde pedofiel haar dochters van 1 en 4 meermaals verkracht

Moeder staat toe dat veroordeelde pedofiel haar dochters van 1 en 4 meermaals verkracht

Een alleenstaande moeder uit het Duitse Dresden heeft een pedofiel, die veroordeeld was, toegestaan om haar kinderen van één en vier te verkrachten. Als ze hem liet doen, beloofde de man haar om te trouwen en een nieuw leven te beginnen in Dubai.

De 34-jarige beschuldigde komt uit Malchow, een stad in het noorden van Duitsland. Hij werd vorig jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van 16 maanden voor het misbruiken van zijn eigen dochter. De man ging in beroep tegen de straf en moest uiteindelijk niet naar de gevangenis.

Op de Duitse app Knuddels ging hij op zoek naar alleenstaande moeders om hun kinderen te kunnen misbruiken. Zo leerde hij een 32-jarige moeder kennen. Na een kort gesprekje beloofde hij met haar te trouwen en naar Dubai te verhuizen met haar. De voorwaarde was wel dat hij haar dochters mocht verkrachten. Hij vroeg de vrouw ook of ze pornografische foto's van haar dochters wilde doorsturen.

Op vakantie

Hij trok naar Dresden, waar hij de meisjes misbruikte. De moeder bereidde de dochters zelfs voor op het misbruik. Op geen enkel moment greep ze in, zo weet het gerecht. Ze gingen samen op vakantie naar Hongarije en Roemenië, waar het misbruik gewoon voortduurde in de hotels. De man staat terecht voor de verkrachting van de twee meisjes en de vrouw wordt beschuldigd van het aanzetten tot kindermisbruik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws