‘KV Mechelen-doelman Verrips in beeld bij deze Belgische topclub’ Sport
Sport

‘KV Mechelen-doelman Verrips in beeld bij deze Belgische topclub’

‘KV Mechelen-doelman Verrips in beeld bij deze Belgische topclub’

Michael Verrips heeft dit seizoen flink wat indruk gemaakt bij KV Mechelen. De nog steeds maar 22-jarige doelman heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en dat onderstreepte hij nogmaals in de gewonnen bekerfinale tegen AA Gent.

Verrips leek wel onklopbaar en daardoor neemt de interesse alleen maar toe. "Michael heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen. Op zijn karakter kan hij bouwen", zegt zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg in Het Laatste Nieuws. "Natuurlijk heeft hij een mooi arsenaal aan kwaliteiten. Maar ook mentaal staat hij sterk, dat heeft hij afgelopen woensdag bewezen."

"Kijk, ik geloof dat hij nu al het niveau heeft om in de Premier League eerste keeper te zijn bij een middenmoter. Hij heeft veel potentieel. Maar dat wil niet zeggen dat hij nu al naar zijn droomcompetitie moet trekken. We pakken het rustig aan. Stap voor stap. Nog een jaartje in 1A zou de perfecte springplank zijn. Telkens als hij een stap hogerop gaat, ben ik bijna zeker dat hij slaagt."

Belgische topclub

"Bij AA Gent was Michael vorige winter al in beeld, ook alle andere grote clubs volgen hem", vervolgt Weezenberg. "Kijk, als een Belgische topclub een doelman nodig heeft, dan staat Michael zeker op hun verlanglijstje. Als er deze zomer een opportuniteit komt waarvan we denken dat dat een goeie ploeg zou zijn voor Michael, dan zullen we dat zeker bekijken."

Populair

Laatste nieuws